Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی زال خانی مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس گفت: با هدف مقابله باشیوع کرونا و نجات جان مردم و با تصویب شورای راهبردی صنایع پتروشیمی، تمامی بیمارستان‌های خوزستان می‌توانند اکسیژن مایع مورد نیاز خود را رایگان از شرکت فجر انرژی خلیج فارس دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان داشت: با تلاش و همت کارکنان فجر ایستگاه بارگیری اکسیژن مایع اردیبهشت ماه امسال در این شرکت راه اندازی و آماده بارگیری شد و از زمان راه اندازی و آغاز به کار این ایستگاه محموله‌های متعدد اکسیژن مایع به مقاصد مختلف کشور بارگیری شده که تماما برای درمان بیماران کرونایی بوده است.

زال خانی افزود: ارزش این محموله‌ها بیش از ۲.۹ میلیارد ریال بوده است. از این مجموع تعداد ۲ محموله به مقصد بیمارستان‌های شهر مقدس مشهد بوده که وزنی بالغ بر ۳۸ تن داشته اند.

مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس ادامه داد: با تصویب شورای راهبردی منطقه همه بیمارستان‌های استان خوزستان می‌توانند با اخذ مجوز از این شورا و با داشتن تانکر مخصوص حمل اکسیژن که الزامات ایمنی را دارد به رایگان اکسیژن مایع مورد نیاز خود را از شرکت فجر انرژی خلیج فارس دریافت کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از بیمارستان‌های خوزستان نیز در این راستا یک محموله ۲۰ تنی اکسیژن مایع را از این طریق دریافت کرده است. به دلیل خطرات و حساسیت جا به جایی و انتقال اکسیژن مایع و با توجه به وجود مخازن این محصول در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ضروری است برای بارگیری این مایع، الزامات ایمنی لازم از سوی خودروی حامل اکسیژن مایع در نظر گرفته شود.

او گفت: شرکت فجر انرژی خلیج فارس با اتخاذ اقدامات لازم، یک خودرو حمل اکسیژن مایع که متعلق به یک شرکت مستقر در بندرماهشهر بوده را مطابق با استاندارد‌ها و الزامات ایمنی تجهیز کرده است. این خودرو هم اکنون مشغول به حمل و انتقال اکسیژن مورد نیاز بیمارستان‌های استان است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اکسیژن درمانی تجهیزات پزشکی شرکت فجر انرژی خلیج فارس اکسیژن مایع مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، میلیاردها سال طول می‌کشد تا الماس‌های طبیعی در نتیجه فشار لایه‌های زمین و دمای شدید در اعماق زمین شکل بگیرند. فرم‌های مصنوعی را می‌توان خیلی سریع‌تر تولید کرد؛ با این وجود برای این کار نیز دست‌کم باید چند هفته منتظر ماند.

دانشمندان به تازگی روش جدیدی را برای ساخت الماس کشف کردند که در چهارچوب آن، ترکیبی از فلزات مایع می‌تواند یک الماس مصنوعی را در عرض چند دقیقه بدون نیاز به فشاری عظیم تولید کند.

البته برای این کار، هنوز به یک دمای بالای ۱۰۲۵ درجه سانتیگراد نیاز است تا یک قطعه الماس در ۱۵۰ دقیقه تشکیل شود. این معادل فشاری است که ما در سطح دریا احساس می‌کنیم و ده‌ها هزار بار کمتر از فشاری است که معمولاً برای تولید الماس نیاز است.

تیم سازنده این الماس جدید، پژوهشگران موسسه علوم پایه در کره جنوبی هستند که امیدوارند با این شیوه بتوانند انقلابی در تولید الماس‌های مصنوعی ایجاد کنند.

تکنیک حل کردن کربن در فلز مایع برای ساخت الماس کاملاً جدید نیست و جنرال الکتریک نیم قرن پیش فرآیندی مشابه را با استفاده از سولفید آهن مذاب به جهان معرفی کرد؛ اما برای این کار نیز نیاز به ایجاد فشاری معادل ۵-۶ گیگا پاسکال و یک «دانه» الماس است تا کربن به آن بچسبد.

پژوهشگران این تیم در مقاله‌ای درباره روش جدید نوشتند: «ما روشی برای تولید الماس در فشار ۱ اتمسفر و در دمای متوسط، با استفاده از آلیاژ فلزهای مایع کشف کردیم.»

آنها در این روش از مخلوط دقیقی از فلزات مایع گالیم، آهن، نیکل و سیلیکون استفاده کردند و یک سیستم خلاء در داخل یک محفظه گرافیتی ساختند تا فلز را در حالی که در معرض ترکیبی از متان و هیدروژن قرار می‌گرفت، به سرعت گرم و سپس خنک کنند.

این کار باعث شد تا اتم‌های کربن متان در سراسر فلز ذوب شده پخش شوند و به عنوان دانه الماس عمل کنند. 

تنها پس از ۱۵ دقیقه، قطعات کوچکی از کریستال‌های الماس از فلز مایع جدا و نمایان شدند و پس از گذشت مدت دو ساعت و نیم نیز یک لایه پیوسته الماس شکل گرفت.

تحقیقات درباره این فرآیند هنوز در مراحل اولیه است؛ با این وجود اعضای تیم تحقیق معتقدند که این روش پتانسیل زیادی دارد و می‌توان به کمک آن، فلزات مایع دیگری را برای رسیدن به نتیجه مشابه یا حتی بهتر ترکیب کرد.

شیوه‌ای که در حال حاضر برای تولید اکثر الماس‌های مصنوعی استفاده می‌شود، چندین روز طول می‌کشد و به فشار بسیار بیشتری نیاز دارد.

اگر این تکنیک بتواند همچنان توسعه یابد، فرایند ساخت الماس بسیار سریع‌تر و بسیار آسان‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • بلینکن خواستار سیستم دفاعی یکپارچه اعراب در مقابل ایران شد
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس