Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملی ایران طی سال های اخیر با حمایت از تکمیل و توسعه طرح ‌های سلامت محور، نقش ویژه ای در تجهیز بخش درمان کشور ایفا کرده که احداث بیمارستان آرام با تسهیلات یک هزار میلیارد ریالی استان البرز تنها نمونه ای از این خدمت رسانی است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، بانک ملی ایران طی دو سال گذشته رتبه نخست حمایت از رونق تولید، بنگاه های تولیدی و شرکت های دانش بنیان را در بین شبکه بانکی استان البرز کسب کرده و علاوه بر سرمایه گذاری در احداث بیمارستان آرام، جهت تکمیل و توسعه پروژه های زیرساختی حوزه درمان این استان از جمله شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) و شرکت سیناژن هر کدام 400 میلیارد ریال و شرکت عرفان دارو 200 میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اعطای تسهیلات و اعتبار برای توسعه و افزایش تولید در حوزه های صنایع غذایی، خودروسازی، صنایع سنگین و صنعتی، فولاد و... از دیگر اقدامات بانک ملی ایران در استان البرز است به طوری که در سال جاری 300 میلیارد ریال اعتبار به شرکت چای دبش به عنوان بزرگترین کارخانه چای خاورمیانه و 250 میلیارد ریال اعتبار به شرکت زرماکارون پرداخت شده است.
بانک ملی ایران همچنین در این استان بالغ بر 200 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت مادیران (فعال در زمینه تولید لوازم خانگی)، 290 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت جم ساز (صنعت خودروسازی)، 200 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت فولاد پرشین، 350 میلیارد ریال اعتبار به شرکت قطب آهن آسیا (صنایع سنگین و صنعتی) و 200 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت پژواک رادین صنعت دانش (ماشین سازی و صنایع سنگین) در سال 1400 تخصیص داده است.
لازم به ذکر است، ارتباط موثر و پشتیبانی از واحدهای تولیدی به ویژه شرکت های دانش بنیان نیز از مهم ترین اولویت های استراتژیک بانک ملی ایران در سال جاری بوده و تمامی استان ها این امر مهم را در دستور کار خود قرار داده اند.

سناریوی تخریب‌کنندگان دولت سیزدهم علیه مدیرعامل بانک ملی

طی هفته های گذشته اخباری مشکوک با محتوایی غیر واقعی و جعلی از سوی یکی از کانال های تلگرامی علیه محمدرضا فرزین مدیرعامل بانک ملی منتشر شد.
این کانال تلگرامی در خبر اول خود، فرزین را به دیدارهای مرتب و هفتگی با پسر اسفندیار رحیم مشایی متهم کرده است. خبری که به هیچ عنوان صحت نداشته و از اساس کذب است.
این کانال در خبر دوم مدعی شده نام مدیرعامل بانک ملی به دلیل همین دیدارها و ارتباط با جریان انحرافی از لیست سخنرانان در حضور رهبر معظم انقلاب حذف شده است.
منظور این کانال تلگرامی، جلسه روزهای گذشته رهبر معظم انقلاب با تولید کنندگان و کارآفرینان است که در آن جلسه به رغم حضور برخی از مسئولان دولتی در جلسه فقط تعدادی از تولید کنندگان سخنانی را در محضر رهبری ایراد کردند و اصلا قرار نبود مقامات اجرایی از جمله محمدرضا فرزین در کسوت مدیرعامل بانک ملی سخنرانی کنند.
به نظر می‌رسد انتشار این اخبار کذب، با اهداف طراحی شده در راستای منحرف کردن افکار عمومی از تصمیمات مهم اقتصادی دولت سیزدهم در حوزه بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم و مقابله با مفاسد است.
بدون تردید انتشار این اخبار از اساس کذب بی هدف نبوده و در راستای یک پروژه تعریف شده برای ایجاد اخلال در عملکرد مدیران اقتصادی دولت سیزدهم است. امید است نهادهای امنیتی و نظارتی منبع انتشار چنین اخباری را شناسایی و رصد کنند، چرا که در این صورت بسیاری از مسائل مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیارد ریال تسهیلات به شرکت میلیارد ریال اعتبار مدیرعامل بانک ملی 200 میلیارد ریال بانک ملی ایران استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای باشد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه بهره‌مند شوند. - اخبار اقتصادی -

ولی اله منصوری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدامات بانک مرکزی در حمایت از تولید طی یکسال گذشته اظهار داشت: مطمئنا حمایت از تولید جزو اهداف اصلی اقتصادی دولت و بانک مرکزی است که در یکسال اخیر هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه بودیم، اما معتقدم که هنوز کافی نیست و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.

وی با اشاره به پیش‌بینی 3.2 همت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ادامه داد: به تازگی خبرهایی از تمهیدات ویژه بانک مرکزی برای حمایت از «شرکت‌های دانش بنیان» در سال جاری منتشر شده که جای خوشحالی و امیدواری است. گویا شبکه بانکی در قالب قانون بودجه سال جاری مکلف شده به میزان 3.2 همت از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تسهیلات قرض‌الحسنه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد که این تصمیم، قابل تحسین است.

این فعال اقتصادی افزود: بانک مرکزی در سال گذشته نیز گام های مثبت و بزرگی در این حوزه برداشت؛ بطوریکه شبکه بانکی بیش از 230 همت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کرد که نسبت به سال قبل رشد 61 درصدی را نشان می دهد. این موضوع نشانگر نگاه ویژه دولت و بانک مرکزی به شرکت های دانش بنیان است که باید تا حد توان و امکان از آن حمایت شود.

منصوری با تاکید بر لزوم حمایت عادلانه از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در فرایند تامین منابع ارزی گفت: دولت و بانک مرکزی برنامه های مدون و شفافی در خصوص تامین ارز واردات برای بخش های دولتی و خصوصی دارند، اما این کافی نیست. در واقع تخصیص منابع ارزی باید به گونه ای صورت گیرد که فعالان و تولیدکنندگان واقعی کشور به یک اندازه از این شرایط بهره ببرند. هر چند دولت سیزدهم همواره بر اجرای عدالت تاکید و تلاش دارد؛ اما باید اقداماتی را در دستور کار قرار دهد که فرایند تامین و تخصیص ارز کاملا عادلانه تقسیم و اجرایی شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: بی‌تردید فعالان اقتصادی، تولیدکنندگان و تجار واقعی با رویکرد کمک به اقتصاد کشور وارد میدان شده اند و باید مورد حمایت قرار گیرند. در نتیجه حالا که این تلاشگران اقتصادی آماده کمک به روند تولید و تجارت کشور هستند، دولت و بانک مرکزی هم باید سرعت و جدیت بیشتری در روند تخصیص و تامین ارز رسمی و دولتی به آنها داشته باشد تا در نهایت شاهد رشد و رونق اقتصادی بیشتری باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت